Tuinonderhoud

Professioneel tuinonderhoud in de regio Scherpenheuvel, Averbode, Leuven, Aarschot en omstreken!

Op zoek naar betrouwbaar en kwalitatief tuinonderhoud? Dan ben je bij JVB Outdoor Cleaning aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van gras en het snoeien van hagen. Met onze ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat je tuin er altijd op zijn best uitziet. Neem contact op om je tuinonderhoudsbehoeften te bespreken en/of een afspraak te maken. 

Onderhoud van gras

Een mooi gazon vormt de basis van een prachtige tuin. Wij staan klaar om het gras in je tuin te onderhouden. Van het maaien van het gras tot het bemesten en verticuteren, wij zorgen ervoor dat je gazon er gezond en weelderig uitziet. Goed onderhouden gras heeft de neiging om onkruidgroei te onderdrukken. Een gezond grasveld zorgt ervoor dat er minder ruimte en voedingsstoffen beschikbaar zijn voor onkruid.

Snoeien van hagen

Het snoeien van hagen is essentieel voor een goede groei en een mooie vorm. Wij hebben kennis van verschillende haagsoorten en weten precies hoe we deze moeten snoeien om het beste resultaat te behalen. Of het nu gaat om het snoeien van coniferen, beukenhagen of andere hagen, wij zorgen ervoor dat je tuin er netjes en verzorgd uitziet.

Haag voorHaag na

Tuinonderhoud Scherpenheuvel en omstreken

Onze tuinonderhoud diensten strekken zich uit over de regio Scherpenheuvel, Averbode, Leuven, Aarschot en omstreken. Of het nu om een particuliere tuin, een bedrijfstuin of een openbaar groen gebied gaat, JVB Outdoor Cleaning staat klaar om je tuin te onderhouden en te verzorgen. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt ervoor dat je tevreden kunt zijn met het resultaat.

Neem vandaag nog contact op om je tuinonderhoudsbehoeften te bespreken en een afspraak te maken. Wij onderhouden je gras en snoeien je hagen, zodat je volop kunt genieten van een prachtige buitenruimte.

Voor meer info

Helpen wij je graag verder via mail of telefonisch